Kylpyhuoneremontin rahoittaminen

Yleensä kun kylpyhuonetta viritetään ei ole kyse pelkästään kylpytynnereiden tai kylpyammeiden päivittämisestä vaan lähdetään kokonaisvaltaisesti liikenteeseen koko ilmeen päivittämisestä.

Tämä yleisilmeen päivittäminen pitää sisällään irtaimiston ja muun ulkoasun kuten laatat, lattia ja klassiset posliinit ja halpaahan homma ei ole. Suomessa kylpyhuoneremonttiin käytetään keskimäärin 5000 euroa rahaa, josta suurin osa rahoitetaan luotolla.

Jos lasketaan, että 5000 euron rahoitus tuo lisäarvoa asunolle parhaimillaan jopa 15 000 euroa voidaan jopa sanoa, että ei paha sijoitus. Kuluihin on kuitenkin lisättävä vielä työn määrä, jota ei alkuperäisessä summassa ole huomioitu.

Jos olet tee se itse mies voit päästä alle 5000 eurolla, kun maksat vain tavaraoista ja muista tarvikkeista joita remonttiin menee. Joissakin asuinkomplekseissa taloyhtiö voi olla kylpyhuone tai putkiremontin takana, jolloin rahoitus tulee suoraan yhtiölainan muodossa, mutta useinkaan näin ei ole ja tarvitaan luottoa. Suosittelemme tähän tarkoitukseen luottonetistä.fi nimistä palvelua, joka kilpailuttaa kaikki rahoitustarpeet joita kylpyhuoneesi vaatii.

Palvelussa hakemuksesi toimitetaan suomen suurimmille rahoittajille ja he lähettävät sinulle lainatarjoukset siten, että saat valita halvimman. Aina välttämättä kuitenkaan halpaa lainaa ei järjesty, koska siihen vaikuttavat monet tekijät.

Jos talo on oikein vanha, kannattaa harkita onko kylpyhuoneremontilla mitään merkitystä ellei kyseessä ole kokonaisuuteen kuuluva ilmeen uudistus tai jo aiheutunut vesivahinko, jonka korjaamiseksi koko kylpääri on laitettava uuteen uskoon.

Kylpyhuoneremontti itse

Kuten aikaisemmin mainittiin kylppäri remontti on mahdollista suorittaa ihan itse. Voit katsoa vaikka youtubesta ohjeita ja edetä vaihe kerrallaan. Kun tehdään asioita itse kannattaa materiaalit haalia vasta työvaiheiden mukaan eikä kerralla, koska monesti ylimääräiset tarvikkeet ja tavarat saattavat ylläättää ja ne venyttävät projektia.

Aikaa tälläiseen projektiin kannattaa varata useita viikkoja pahimmillaan jopa kuukausia, jos työ tehdään itse aina vapaa-ajalla. Jos ammattimies tekee homman voi siinä silti mennä useita viikkoja, mutta tuskin kuukausia koska se ei olisi heillekkään kannattavaa.

Rakentaja.fi on julkaissut hyvät ohjeet tee se itse miehille ja naisille jotka haluavat itse lähteä alusta asti toteuttamaan kylpyhuoneen uudistusta, kannattaa lukaista huolella läpi sillä se on ammattilaisen kirjoittama.