Vanhanliiton kylpyammeet ovat historiaa

Kylpyammeet kehittyvät jatkuvasti niin malliltaan kuin ominaisuuksiltaan. Vuosikymmeniä sitten ei voitu kuvitellakkaan, että ne saattaisivat näyttää jopa avaruusaluksilta ja toimittaa silti saman käytännönläheisyyden.

Nykyään myös perinteisiin kylyammeisiin on mahdollista saada erilaisia lisäominaisuuksia, kuten poreita, lämmitystä ja muita hyödyllisiä laitteistoja.

Kylyammet itsessään on vastine suihkulle, jossa vesi valuu jatkuvalla syötöllä viemäristä alas. Ammetta voi siis ajatella myös säästämisen kannalta, kun vesi on ammeessa koko sen ajan kun makoilet lämpimissä poreissa.

Monelle kulinarisitille ja hifistelijälle kylpyammeet ovat myös statuksen merkki, jolla osoitetaan muille oman talouden ylivoimaisuutta. Kylpyyn saatetaan mennä esimerkiksi viinilasi kourassa ja juustot tarjoiluastiassa reunalle odottamaan.

Itse asiassa monista suomalaisista kylpyhuoneista löytyy myös televisio, joka on jo äärimilleen vietyä hifistelyä. Television avulla kylppärissä voi viihtyä jopa tuntikausia esimerkiksi katsellessa sarjoja tai elokuvia. Kulutus ei kasva yhtään sen enempää kun altaan täytäminen vie vettä.

Altaan koko kannattaa myös valita oikein mahdollisimman tarkasti, jotta isompikin henkilö voi mahtua ilman epämukavuuksia. Samalla altaan nousu eli kulma, johon selkä nojaa on hyvä testata etukäteen, sillä toisille sopii jyrkempi kulma ja toisille loivempi kulma.

Kylpyammesivustomme ansiosta, sinulle ei tule lainkaan vaikeuksia löytää juuri itsellesi sopivaa ammetta.